Frågor och svar (FAQ)

Jag är allergisk, kan jag komma ändå?

Skriv med detta i anteckningarna när ni bokar erat bord. Om det är något vi undrar utöver det så kommer vi att kontakta er. Tyvärr erbjuder vi ej vår avsmakningsmeny för veganer eller mjölkprotein-allergiker.

Hur fungerar rummen?

Vi har 4 dubbel rum med dubbel sängar i. Två av dom i anslutning till restaurangen och två stycken med 5 minuters gång avstånd. Ni får tillgång till rummet mellan 16,00 och 17,30. Frukosten ingår i övernattningen och den serveras kl 9,00.Utcheckning sker senast kl 11,00.

Kan jag få se er meny?

Vår meny ändras varje vecka, beroende på vad vi får tag i för råvaror. Därför har vi ej någon meny på hemsidan.

När har ni öppet under Höst/Vinter?

Vi kommer stänga för vinter ledigt vecka 52 och öppnar igen vecka 2.

Vi har även ett samarbete tillsammans med Boo Egendom där vi anordnar jaktmiddagar under hösten dessa datum kommer vi hålla restaurangen stängd.

Vi är ett större sällskap än fyra personer?

I mån av plats tar vi emot större sällskap än 4 personer. Vänligen skicka ett mail med önskat datum och antal personer till info@boo-natur.se.

Hur kommer jag i kontakt med restaurangen?

Du kan ringa oss på telefon onsdag till fredag 10,00 till 15,00: 0582-166 66. Du kan även maila oss på: info@boo-natur.se. Observera att vi ej svarar i telefon under service.

Avboknings regler.

Avbokningar eller ändringar gällande ankomsttid och minskning av antalet gäster måste ske minst 72 timmar före den bekräftande ankomsttiden. Vi kan ej garantera din bokning om du inte bekräftat era ändringar med oss innan ankomst. Dyker ni ej upp på bokad tid så kommer ni bli debiterade med 1500kr per person.

Hur bokar jag mitt boende?

Mejla restaurangen så kan vi hjälpa er med att boka erat boende info@boo-natur.se